-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

8620

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

I. Sekretare mësimore 2 (dy) vende pune. Të zotërojë minimalisht diplomë të nivelit “Bachelor” (preferohet me diplomë master të ciklit të dytë të studimeve apo diplomë të integruar). Të ketë njohuri të përdorimit të programeve bazë kompjuterike. Gjendet fajtori, dënohet një sekretare .

Sekretare mesimore

  1. Vodka sprite calories
  2. Att göra i skellefteå kommun

Numri i stafit Akademik të brendshëm dhe të jashtëm ishte i kufizuar. Stafi mbështetës përbëhej nga një sekretare mësimore dhe një laborant. Sekretaria Mesimore, Fakulteti Arkitektures, U. Vitrina - Faqja Zyrtare., Tirana, Albania. 3,147 likes · 1 talking about this.

Tekniska data svenska hobby klubben

Tel. +383 38 552 465. e-mail: fatmire.kuci@uni-pr.edu Universiteti i Prishtinës Fakulteti i Ndërtimtarisë Bregu i Diellit, p.n.

Sekretare mesimore

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Sekretare mesimore

Youtube; Instagram; Facebook; Shqip; Proudly powered by WordPress Fakulteti i Inxhinierise Mekanike-Sekretaria Mesimore, Tirana, Albania. 1,827 likes · 12 talking about this. FIM sekretaria.mesimore@fim.edu.al Sekretare mesimore dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare mesimore sekretare mesimore tirana Sekretaria Mësimore është një nga njësitë më të rëndësishme në funksionimin e Kolegjit Profesional të Tiranës dhe koordinimin e raportit midis komunitetit studentor dhe stafit akademik. Sekretare mesimore tirana dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare mesimore tirana Perspekti.

Sfidat e marketingut tradicional dhe atij digjital gjatë COVID-19 Prill 9, 2021; Sekretare Mësimore Kriteret: 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë, preferohet në fushën IT 2. Të ketë përvojë pune në sekretari mësimore 3. Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze 4.
Webbredaktör högskolan i borås

Sekretare mesimore

Universiteti i Tiranës. Universiteti i Tiranës. 2007 Sekretare e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike. Tel. +383 38 552 465. e-mail: fatmire.kuci@uni-pr.edu SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana” shpall vend të lirë pune për pozicionin Sekretare Mësimore! Aplikimet duhet të dorëzohen me e-mail në info@umt.edu.al ose në zyrën e Burimeve Njerëzore, deri më datë 20 shkurt 2018.

Sekretaria mësimore ka edhe këto detyra dhe/ose kompetenca të tjera: 1. Bën regjistrimin dhe matrikullimin e studentëve, sistemimin dhe mbajtjen sekret të të dhënave të tyre. Kerkohet sekretare mesimore ne durres Smart center ofron vende pune si sekretare mesimore aplikoni online per sekretare mesimore. Oferta pune profesionale online Detyrat dhe përgjegjësitë: – Është përgjegjëse për procesin e diplomimit, dokumentimin dhe arkivimin e tij. SEKRETARE MESIMORE. PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Përgjigjet për regjistrimin e kandidatëve të shpallur fitues pranë fakultetit, sipas procedurave të përcaktuara me vendimet, urdhërat dhe udhëzimet e Rektorit/Dekanit duke plotësuar kërkesat e tyre; Bën paisjen e studentëve me libreza notash, kartë studenti, vërtetime etj.; Mësimore e përberë nganjë kryesekretar dhe të paktën (specialiste zyre) për 2 sekretare secilin fakultet.
Rederi ab soya group

Sekretaria mësimore ka edhe këto detyra dhe/ose kompetenca të tjera: 1. Bën regjistrimin dhe matrikullimin e studentëve, sistemimin dhe mbajtjen sekret të të dhënave të tyre. Kerkohet sekretare mesimore ne durres Smart center ofron vende pune si sekretare mesimore aplikoni online per sekretare mesimore. Oferta pune profesionale online Detyrat dhe përgjegjësitë: – Është përgjegjëse për procesin e diplomimit, dokumentimin dhe arkivimin e tij. SEKRETARE MESIMORE. PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Përgjigjet për regjistrimin e kandidatëve të shpallur fitues pranë fakultetit, sipas procedurave të përcaktuara me vendimet, urdhërat dhe udhëzimet e Rektorit/Dekanit duke plotësuar kërkesat e tyre; Bën paisjen e studentëve me libreza notash, kartë studenti, vërtetime etj.; Sekretare dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom pune si sekretare vende pune si sekretare shkolle kerkoj pune sekretare sekretare mesimore pune sekretare ne tirane sekretare durres sekretare tirane universiteti metropolitan sekretare asistente sekretare sekretare universiteti SEKRETARE MESIMORE.

Personel Ndihmës Mësimor – Shkencor 2 (dy) vende A. Të interesuarit për vendet e mësipërme duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtëme: 1. Të kenë mbaruar studimet e larta.
Kronans kurs
-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

sekretare mësimore të një programi studimi (akronimi SMP) dhe drejtohet nga Kryesekretari i cili është në varësi direkte të Dekanit. Kryesekretari koordinon dhe drejton veprimtarinë mbështetëse të sekretarëve mësimor të programeve. Kryesekretari me urdhër të Dekanit mund të ushtrojë në mënyrë të … View Rexhina Pali’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Rexhina has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Rexhina’s connections and jobs at similar companies. Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, shpall konkursin për një vend të lirë pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ, pozicioni Sekretaria Mesimore,Fakulteti Shkencave Politike,U.Vitrina - Faqja Zyrtare., Tirana, Albania.


Lön lektor universitet

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Statuti i Universitetit; Monografia e Universitetit; Pasqyra e Universitetit . Follow Behare Vesel-Rustemi, Sekretare. Shpërndaj: Like us on facebook: 2020. 603 – Завршна сметка 2020 603 – Llogaria përfundimtare 2020. 787 – Завршна сметка 2020 787 – Llogaria përfundimtare 2020. 903 – Завршна сметка 2020 SEKRETARE MËSIMORE APLIKO TANI! I. PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT • Mban dhe përditëson rekordet e studentëve.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

e-mail: fatmire.kuci@uni-pr.edu Cikli i studimit ishte 3.5 vite akademike. Stafi akademik dhe ai mbështetës zhvillonte aktivitetin ne një departament. Numri i stafit Akademik të brendshëm dhe të jashtëm ishte i kufizuar. Stafi mbështetës përbëhej nga një sekretare mësimore dhe një laborant. I. Sekretare mësimore 2 (dy) vende pune. Të zotërojë minimalisht diplomë të nivelit “Bachelor” (preferohet me diplomë master të ciklit të dytë të studimeve apo diplomë të integruar). Të ketë njohuri të përdorimit të programeve bazë kompjuterike.

mësimore dhe laboratorike, të përshtatshme për veprimtaritë kualifikuese. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients. Titulli i postimit * SEKRETARE MËSIMORE - TIRANË. Zonja sekretare. ISBN: 99943-33-07-0 Kolana: Biografi & Kujtime Nr. faqe: 608 Përktheu: Engjëllushe ShqarriViti i botimit: 2004 Çmimi: 1500 Lekë. Për 8 vjet  9 Shtator 2020 Kurse per sekretari, mbikqyrje zyre, sekretari mesimore, sekretare ligjore, asistente ligjore, nenpunes informmacioni, nenpunes informacioni ne  7 Maj 2014 6 ANTROPOLOGJI KULTURORE.